Kookpannen Fissler

Kookpannen Fissler
Fissler pannen
Fissler – geen concessies aan topkwaliteitFissler producten worden geproduceerd door middel van complexe productieprocessen en verlaten het bedrijf alleen het bedrijf nadat ze aan strenge kwaliteitscontroles onderworpen zijn. Als één van de belangrijkste Duitse producenten van kookgereedschap, bouwt Fissler op het predikaat Duitse kwaliteit. De allernieuwste technologie en nauwkeurige productie garanderen de norm "Made in Germany" die in de hele wereld aanzien geniet. Om te voldoen aan deze norm heeft Fissler een Kwaliteitsmanagementsysteem dat is gecertificeerd door Dekra volgens DIN EN ISO 9001.

Kookplezier door uitzonderlijke kwaliteit Het bedrijf wordt in de hele wereld gerespecteerd om haar kwalitatief hoogwaardige, elegante kookgereedschap dat is afgestemd op gebruikerseisen. De functie en het ontwerp van Fissler-producten worden toegesneden op het breedste scala aan consumenteneisen aller tijden.

Een voorbeeld van succesvolle toepassing van de strikte kwaliteitseisen is de serie original pro collection®. De kookpannen uit deze topserie voor de professionele en de hobbykoks, zijn verbeterd met een handige schenkrand en versterking van het materiaal. Zo sluit het deksel beter en wordt energie bespaard omdat er nu minder vocht nodig is voor het koken.

Er zijn geen producten in deze categorie.